Konkurrens, eller?

Om det nu finns så många som 17 appar som redan försöker hjälpa människor att träffas och äta ihop, kanske det inte är rätt väg att gå. I mina tankar har min appidé dessutom vuxit. Mat finns i så många sammanhang…

…Att laga mat och hitta folk som vill äta den – antingen hemma hos kocken eller i medhavd låda, alltså kunna profitera på sin hobby. Så många säger att det är tråkigt att laga mat om det bara är kocken själv som äter den, även fast man egentligen tycker att det är roligt. Det är kanske berömmet man vill åt. Och i bästa fall pengar..?

…Att odla och sälja vidare till sin närhet.

…Att jaga och sälja vidare sitt byte (eller delar av det i alla fall).

Ja, det finns mycket som handlar om mat. Att samtala kring mat görs redan på matforum och matbloggar är välbesökta och detta torde få upp intresset ytterligare för bloggar eftersom fler söker inspiration. Det som borde gå att tjäna pengar på borde driva att fler engagerar sig – detta har i dagsläget ingen gemensam etablerad plattform. Att ingen tänkt på det!? Och inte vävt in en hjälpande betalningslösning? Heureka…!?

winner-805x450

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s