Vem kan utveckla en app?

Gjorde en sökning i bekantskapskretsen efter någon duktig som kan göra en app och blev tipsad om The Farm. De blev heltaggade på denna idé och det visade sig att de haft en förfrågan från en jägare som ville göra en app just för jägare, men att detta är ju större och därför än mer spännande. Vi kom överens om vad jag ville beställa, så att de skulle ta fram en offert. Lite senare fick jag prisuppgifter och de fick köra igång, fast så mycket fortfarande kändes oklart måste det ju börja med något och synd att spilla tid när det ändå finns mycket att bygga på!

mat_thailand_billig

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s