Stuktur… och namn!

Jag är väl inte killen med största strukturen när jag arbetar med saker. Jag går mycket på känsla. Samtidigt vill jag hävda att jag inte är dum. Så jag förstod att jag behöver hjälp. En vän tipsade om Live plan som ett bra verktyg för att jag skulle få ihop presentationsmaterial, affärsplan, etc.

The Farm behövde sin första delbetalning för att sätta igång. Övertalade min fru om att det är värt att ta ytterligare lån på huset och fast jag lurat in henne i tidigare idéer var det ovanligt lätt denna gång, även hon tror på denna idé. Banken sa okej, vi får vara glada över att ha bott en längre tid i Hässelby Villastad och att Stockholms bostadspriser skenat den senaste tiden. Dock räknade jag bort momsen vilket inte var så kul när jag kom på det.

Projektet kunde nu börja. Satt med brainstorming i goda vänners lag; min tidigare svåger är duktig på att vara kreativ när det gäller namn. Det kändes viktigt att det skulle gå att ha ett namn som slutar på .com och många är ju förstås tagna. I slutet på september köpte jag i alla fall fooever.com. Känner mig väldigt nöjd med det namnet, då det ger matassociationer och faktiskt ”kokade ihop” 🙂 många av de idéer som jag och svågern ville få med i namnet utan att begränsa det.

pasta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s