Vill inte bli en stalker

För att få hjälp av min kontakt på Startup Stockholm så krävs ett möte inbokat. Min kontakt har för mycket för att göra för att svara på mail eller telefonsamtal, men på den timme som avsätts kan under ske. Jag har dock känt mig som en stalker när jag ändå tagit reda på direktnummer och mailadress och försökt kontakta honom den vägen. Dock till ingen nytta – så är det inte tänkt att man ska göra.

depositphotos_3125021-Retro-Detective-Tools.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s