Beställa och betala – slippa köa

I somras kom Max ut med sin app om att beställa och betala med mobilen och sedan hämta sin burgare. Såg reklam om den i morse när jag älgade till bussen. ”Slipp magsår” stod det. Och det är sant att det kan vara rätt stressigt att stå och vänta på sin beställning och att tankarna lätt går in på vad tiden istället kunde ha använts till i den tid vi lever.

Med Fooever löser vi det här. Det är bara att lägga beställningen och betala, och hämta hos leverantören. Vi dödar dötiden.

Det gäller inte bara stora jättar som Max som har råd att själva investera i en sån här app, utan både små caféer (som jag själv haft och där det hade underlättat enormt), Foodtrucks, mackmakerskor i kvarteret och större restauranger. Det är ju perfekt att det fortfarande kan vara färskt, bara man kommer överens om en tid.

HROkarneval4

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s