Plötsligt intresse för näring i maten

De senaste veckorna har det pratats i media om att mat idag innehåller mindre näring än vad vi tror. Att tomater odlas fram utifrån lägsta pris och att inte många tänker på vad de i själva verket får i sig näringsmässigt när de köper en vara. Och det är ju vi konsumenter som styr vad producenterna tar fram. Genom att prata direkt med bonden, gården, matlagaren eller jägaren kan du hos Fooever få reda på mycket mer om den mat som du äter, om det är viktigt för dig. Och handen på hjärtat – det borde det väl vara?

ladda ned

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s