Deadlines

En deadline som var satt var 10e april för att lansera vår tjänst Fooever, både som app och på webben. Dock hade vi otur i fråga om att vår projektledare inte hann med sitt jobb utan blev inlagd på sjukhus med grava stressyndrom och projektet fick en ny projektledare. Som planen ligger nu blir app och webb först klara till sommaren. Det är förstås bara att beklaga och gilla läget, det är ju bättre att vi får en fungerande lösning som är bra än att någon praktiskt taget jobbar ihjäl sig. Och så får vi konstatera att det inte blir som man tänkt sig alla gånger.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s