GastroNord mässa

Den 26-29 april ställde vi ut på GastroNord på Stockholmsmässan!

Egentligen var nog inte mässbesökarna inställda på att hitta ett bås med en massa A4 med olika # ”hashtags” såsom #laktosfritt, #veganskt, #catering, #rester, etc. När vår rollup kom dit såg det i all fall lite proffsigare ut, om än att det inte kunde mäta sig med de fina mässmontrarna som var kring oss.

Ett par förkläden piffades upp med påstrykbara loggor (finns att köpa sånt papper som man skriver ut i skrivaren och sen ”trycker” själv genom ett strykjärn på Panduro).

Alla som stannade till (antingen för att räkna godisar i vår burk (man kunde vinna 5 aktier) eller blev inhejade på väg till något annat) tyckte att idén är mycket bra. Flera besökare från skolor förstod att de skulle kunna använda sig av Fooever för att slippa slänga överbliven mat och flera caféer och privatpersoner såg stor vits med att lägga upp sitt erbjudande hos oss. Det hade förstås varit kul att skicka in dem direkt i appen och visa, men det får bli nästa år. Och då kanske vi har en jättemonter vi också! Den som lever får se, som man säger 🙂

gastronord

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s