Första resultat Fundedbyme

Trots att vi inte hann lansera appen under vår tid på FundedByMe, så nådde vi 80% teckningsgrad av de aktier vi ville sälja där. Vi valde därför att ta ner (eller pausa) kampanjen för att fortsätta med resterande aktiedel när appen är klar. Det var ju det som var planen och vi ville att de som tecknade aktier skulle förstå till fullo vad de la sina pengar på.

Vi är dock supernöjda med det resultatet och fick under tiden då vår kampanj låg synlig kontakt med riktigt många intressanta potentiella aktieägare och större investorer. Intressanta både för att de kan hjälpa oss i fråga om områden där vi annars behövt betala för deras expertis och intressanta för att de visar på möjliga öppningar i andra länder. Nu väntar vi bara på augusti och att dra in de sista 20%. Vi kommer att stänga kampanjen när den når 100% och det kan nog gå ganska fort.

Att välja FundedByMe som investeringskälla passar ett bolag som Fooever särskilt bra. Med crowdfunding når vi fram till riktigt många personer, som med all sannolikhet har egna stora och små nätverk där de kan sprida ordet om Fooever. Vi får ambassadörer som vill att det ska gå bra för oss (för då stiger ju deras aktie), och ALLA har ju en relation till mat så ingen är ointresserad.

th (1)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s