Försening av godo

Att försenas är förstås inte bara bra, men det har vissa fördelar. Vi har till exempel kunnat anpassa strategin lite, för att passa in i vad mer erfarna entreprenörer talar om för oss att göra: börja med en region och en typ av Fooder, och sedan skala upp. Men till er kära bloggläsare, tror vi att ni instämmer med oss kring att potenialen är enorm när man tänker på alla målgrupper och alla regioner som Fooever passar för …;)

Vi har därmed kommit fram till att vi börjar med Stockholm och Mälardalen, och vi kommer att fokusera på bönder (som skulle kunna sälja sina grödor på Bondens Marknad, men nu får ett tidsbesparande alternativ) och folk med för mycket mat i deras hem (hemmakockar, trädgårdar fyllda med frukt och bär, hemmabagare etc.).

Låt oss börja med bondeexemplet. Han eller hon lägger mycket tid på allt jobb det är att över huvud taget ta fram grödan. Om han eller hon också måste använda hela sin lördag för att åka in till staden och stå på marknaden, och bara sälja en del av det efter sex timmar där, är det inte särskilt tidseffektivt. Med Fooever kan maten förbeställas och betalas för, och istället levereras under en eller två timmar av ”rusningstid”. Eller kunden (Foodie) kan komma till bonden och köpa direkt, om marknaden inte är under en lämplig tid för Foodien.

Hemma-foodern, som har mer mat än han eller hon kan äta eller som har stor lust att laga men ingen att bjuda, har en liknande situation. Nu finns det därför en marknadsplats på nätet (för första gången någonsin, utifrån vad vår undersökning visar) där dessa godsaker verkligen uppskattas och Fooders får betalt för sina fritidsintressen!

Vi gjorde en till Youtube film om detta:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s