Ekologisk färsk mjölk på ”lösvikt”

Skrea Ost är vårt senaste tillskott av leverantörer. De ligger utanför Falkenberg och är ett samarbete mellan två grannar; den ene med kor och den andra med mejeri. De producerar främst mjölk, yoghurt och delikatessost.

Mejeriet har en gårdsbutik som har öppet 4 timmar om dagen onsdag till lördag.

I dagsläget (oktober 2016) jobbar alla med produktionen som en hobby och för att det ska gå att anställa behöver försäljningen öka.

Många vill handla lokalproducerat –Skrea Ost och alla andra verksamma leverantörer för småskalig produktion lokalt ser ett tydligt ökat intresse -men de flesta konsumenter vet exempelvis inte var närmsta möjliga mejeri ligger.

Här kommer Fooever in som en utmärkt lösning:

”Fooever blir ett sätt att kostnadsfritt annonsera att vi finns”, säger Andreas (en av grundarna av Skrea ost). ”När Fooever lägger pengar på att marknadsföra alla anslutna leverantörer så blir det förstås synergieffekter. Någon som kom in för att leta efter bröd blev nyfiken och hittade fram till oss också. Fooever har också lagt upp vårt erbjudande om mjölk på Facebooksidan ”Falkenberg köp och sälj” så de satsar med tid och energi på sina annonsörer. Både för vår skull, men förstås också för att kännedomen om vad Fooever är ska öka.”

skrea

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s