Fooever på Kickstarter

Vi fick även kontakt med en italiensk inkubator under Websummit, som alltså kör ett program för startups hos dem (utanför Venedig) där de bjuder på mat och logi och lokaler samt förstås ovärderliga kontakter samt en slant mot att man ger dem en del av företaget. Vi var väldigt nära att få en av deras platser, men när det började hetta till så ställde vi oss frågan om vi verkligen så snart kunde flytta. Och vi kom fram till att vi inte helt kunde det, så vi behövde få tag på en till person i så fall.

En sökning bland våra aktieägare (från Fundedbyme-kampanjen) samt en efterlysning på Facebook gjorde att vi fick tag i fem olika personer som var intresserade. Tyvärr blev det inte vi som knep sista platsen, men vi tog ändå in en av personerna i vårt team!

Med Anne, som hon heter, har vi nu gjort en film om hur vårt upplägg på Kickstarter fungerar. Det ser ni här:

kickstart.png

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s